Nyheter

Semper er kåret til vinner av Årets glutenfrie produsent 2021 av Norsk cøliakiforening. Foto: Anette Årsland

Semper er kåret til Årets glutenfrie produsent 2021

Norsk cøliakiforening gir prisen "Årets glutenfrie produsent 2021", til Semper! Prisen har vært delt ut ti ganger og har til hensikt å stimulere til et godt glutenfritt tilbud på det norske markedet.

Publisert Sist oppdatert

Den 1. februar 2022 deles det ut pris til «Årets glutenfrie produsent» for bedrifter som kan vise til ekstraordinær innsats for å utvikle, bredde sortimentet, drive gjennom ideer og på denne måten oppnå resultater utover det vanlige.

Hvert år deler Norsk cøliakiforening ut prisen «Årets glutenfrie bedrift». Prisen deles ut i tre kategorier: produsenter, konditorier og serveringssteder, og er en spesiell oppmerksomhet til bedrifter som utmerker seg når det gjelder et godt glutenfritt tilbud.

Annerkjennelse med stor betydning

Prisen er av stor betydning, siden det gir Semper en anerkjennelse med tanke på den langsiktige investeringen som gjøres med å utvikle produkter og bredde sortimentet til denne viktige målgruppen. Det å få denne oppmerksomheten nå betyr veldig mye for bedriften.

Hos Semper er alltid smak og trygghet det viktigste, men nå er det fokus på mer fiber og inkludering av Nøkkelhullet på flere basisprodukter som brød og knekkebrød, siden sunnhet er viktig for forbruker.

– Vi synes det her er helt fantastisk, men tanke på alt arbeidet vi har lagt ned i over 30 år for å tilby denne viktige målgruppen en enklere og mer normalisert hverdag. Prisen som Årets glutenfrie produsent gir helt klart et løft for å fortsette å utvikle produkter, slik at vi fortsatt kan tilby et enda bredere og bedre tilbud. Vi er svært glade og takknemlig for denne fine prisen, sier produktsjef Mette Bogen.

Juryens begrunnelse

«Semper AS tildeles prisen for Årets glutenfrie produsent for sitt gode, varierte, anvendelige, tilgjengelige og stadig økende sortiment av glutenfrie produkter. Semper har et bredt spekter av glutenfritt i sitt sortiment, både basisvarer til hverdags, melprodukter til hjemmebakst og andre glutenfrie fristelser. De har fokus på å utvikle både nye produkter og de eksisterende i forhold til smak og helse. Produktene finnes lett tilgjengelig i norske butikker og nettbutikker.»

– Juryen gir en stor honnør til Semper for deres omfangsrike tilbud av glutenfrie produkter, og deres satsing på å videreutvikle nye og eksisterende produkter med tanke på smak og helse, sier Knut H. Peterson, generalsekretær i Norsk cøliakiforening.

Semper gratulerer de andre vinnerne av Årets glutenfrie bedrift 2021; Wild Fire Foods (produsenter), Baker Hansen (konditori), Spiseriet kafé, Tromsø (serveringssted).

Powered by Labrador CMS