Nyheter

I år var det Circle K Strandtorget, Lillehmmer i Oppland som samlet inn det høyeste enkeltbeløpet, her representert ved noen av medarbeiderne - i bilvasken. Foto fra Instagram.

Seks år med Rosa Sløyfe har gitt 18 millioner til kreftsaken

Er blant de som gir mest

Publisert Sist oppdatert

I hele oktober har Circle K-stasjonene igjen solgt bilvasker, kaffe og andre varer til inntekt for Rosa Sløyfe-aksjonen. Over de seks årene kjeden har hatt aksjonen har stasjonskunder over hele landet donert over 18 millioner kroner.

Jeg er kjempestolt. Kundene våre har vist en fantastisk givervilje, og våre forhandlere og stasjonsmedarbeidere har stått på for å samle inn mest mulig penger til Kreftforeningens Rosa Sløyfe-aksjon, sier Christoffer Sundby, norgessjef i Circle K.

Også i år har kreativiteten boblet på mange stasjoner. Flere steder har de ansatte hengt opp klessnorer med bh-er, arrangert lykkehjul, laget rosapyntet bakverk og til og med farget håret rosa for å skape blest rundt aksjonen.

Engasjementet har vært rekordhøyt i år. Kampen mot brystkreft er noe som engasjerer oss veldig. De fleste kjenner noen som har hatt brystkreft, og vi opplever at både stasjonsdriverne, de ansatte og kundene ønsker Rosa Sløyfe-aksjonen velkommen hvert år, sier Sundby.

I flere år har Circle K-kundene vært blant landets største bidragsytere til Rosa Sløyfe. De 4,3 millioner kronene som er samlet inn i år går til forskning på senskader etter brystkreftbehandling.

Kundene har støttet årets aksjon ved å kjøpe bilvask, kaffe i rosa kopp, veganmuffins, refleks og rosa spylervæske.

Circle K Strandtorget i Lillehammer. (Arkivfoto: Karine H. Henriksen)

Circle K Strandtorget i særklasse

I år var det Circle K Strandtorget på Lillehammer som samlet inn det høyeste enkeltbeløpet gjennom kampanjeperioden; nesten 100 000 kroner.

På plassene bak følger Circle K Lura, Circle K Elverum, Circle K Dombås og Circle K Åmot, som alle samlet inn over 50 000 kroner hver.

Akershus er det fylket der Circle K-kundene har donert mest til Rosa Sløyfe-aksjonen i år, etterfulgt av Buskerud, Rogaland, Oppland og Hedmark.

Les mer om FastFood her

Last ned bladet elektronisk

Følg oss på Facebook

Abonner på vårt

gratis nyhetsbrev
Powered by Labrador CMS