Mat på farten

I tillegg til en bred buffet, frister den nye restauranten også på a la carte meny, takeaway og catering. Foto: Karine H. Henriksen

Sabrura Sticks & Sushi åpner restaurant nummer 31 i Oslo

Den 9. desember åpnet dørene i Markveien på Grünerløkka i Oslo. Dermed er den populære sushi-kjeden oppe i 31. avdelinger her til lands.

Publisert Sist oppdatert

­Det franchisebaserte serveringskonseptet stammer opprinnelig fra Trondheim der den første Sabrura-restauranten åpnet i kjelleren på Byhaven i 2012.

Den nyåpnede flaggskiprestauranten i Markveien består av et unikt lokale på hele 300 kvadratmeter, og har med det 140 sitteplasser som brer seg over to plan. Med så stor plass, er målet å kunne tilby gjestene en helt ny plass å møtes til flere anledninger.

Private selskaper og møter

Det skal åpnes for utleie av private rom der gjestene kan kombinere servering med møter, selskap og andre begivenheter. Sammen med dette, siktes det også mot muligheten for å arrangere cocktail- og sushi masterclasses.

Lokalet som ligger nederst i Markveien i Oslo, har i 25 år huset Marita Brukthandel. Når de skulle flytte, ble Sabrura kontaktet av gårdeier for å se på muligheten for en Sabrura Sticks & Sushi.

En "tredje" stue

Sabrura fikk dermed muligheten til å påvirke og være sterkt delaktig i de helt nødvendige rehabilliterigngsarbeidene som måtte gjøres i bygget. Målet er å være en "tredje" stue for de som bor, lever og arbeider i nærmiljøet.

Preben Oosterhof, kjedeleder i Sabrura Sticks & Sushi, gleder seg over nyåpningen på "Løkka" i Oslo.

Buffet og en bred meny med folkelige priser

Hovedsatsningen til Sabrura er buffetekonseptet bestående av sushi og sticks, samt andre asiatiske retter – med en norsk vri. Her kan gjestene forsyne seg ikke bare en gang, men så mange ganger de vil. Barn mellom 6 – 12 år betaler halv pris på buffet i følge med betalende voksen, og barn under 6 år spiser gratis i følge med betalende voksen

– Buffetdelen skiller oss fra de andre konkurrentene. I tillegg får våre gjester verdi for pengene. Vi satset ikke i high end-delen av markedet, men på lavere priser; mot det folkelige, sier Preben Oosterhof, kjedeleder i Sabrura Sticks & Sushi.

Restauranten tilbyr også a la carte meny, takeaway og catering. Med lokasjon i et livskraftig miljø som på Løkka, vil restauranten bli tilgjengelig for alle og enhver.

Fredag 9. desember åpnet dørene for de første sushi-sultne gjestene. Håpet er at konseptet vil bli en sentral del av hverdagskosen til alle «Løkka» beboere og sultne forbipasserende.

Powered by Labrador CMS