


Nyheter
Våren 2017 skal ytterligere tre serveringssteder med samme konsept stå klare på ’nye Oslo Lufthavn’.
Vi har lenge sett en økende etterspørsel etter kvalitetsmat til folk på farten. Derfor lanserer vi nå det helt nye, spesialiserte serveringskonseptet Northland, som skal møte dette behovet, sier administrerende direktør for Reitan Convenience, Magnus Reitan.
Northland blir et eget serveringskonsept som er inspirert av norske råvarer og natur, og tar utgangspunkt i norske bakeri- og brødmattradisjoner.
Vi skal legge vekt på gode råvarer, og velge norsk der det er mulig. Alt forberedes og smøres på stedet, slik at det blir virkelig fersk kvalitetsmat. Kundene skal kunne få et fullverdig måltid ”to-go”, på maks to minutter, sier Reitan.
Det første serveringsstedet med Northland-konseptet åpner på Stavanger Jernbanestasjon. Videre er det åpnet opp for nye aktører inn på kiosk- og serveringsstedene på Oslo Lufthavn, og hele tre Northland-butikker skal stå klare der ved åpningen av nye Pir Nord våren 2017.
Gardermoen er et flott utstillingsvindu for Norge og norske mattradisjoner. Vi har stor tro på at Northland vil slå an blant reisende på vei ut i verden, sier Reitan