Nyheter

Pizzabakeren nr. 100

I morgen er det duket for åpning av Pizzabakeren nr. 100 på Orstad, det vil si Klepp Stasjon på Jæren, som også var startsted for kjeden som nå erobrer hele Norge.

Publisert Sist oppdatert

Franchisetaker er Rune Hjertviksten, som også åpnet den første franchiseavdelingen i Pizzabakeren på Klepp høsten 2003.

Altså en viktig milepæl: Pizzabakeren er Norges største og raskest voksende pizzakjede. Det norske folk har skjønt at pizzaen vår smaker mer og bedre enn den koster, og nå er ventetiden på Orstad og Klepp Stasjon over, fremholder etablerings- og opplæringssjef Conny Rydh med kledelig beskjedenhet.

Pizzabakeren satser ensidig på på take-away og delivery. Enten henter kunden pizzaen selv eller vedkommende får den tilkjørt. Bedrifter, idrettslag og foreninger er blitt stadig viktigere målgrupper etter å ha oppdaget at de kan bestille pizza med en fantastisk god kvalitet til en fornuftig pris.

Det skal lønne seg å ha en fast avtale med oss, der vi holder det vi lover og leverer som avtalt. Kvaliteten er på høyde med de beste, men den store forskjellen ligger i prisen. På grunn av enkel drift og gode løsninger kan Pizzabakeren tilby svært konkurransedyktige priser til pizzaglade mennesker, poengterer Conny Rydh.

(Pressemelding.)

Powered by Labrador CMS