Nyheter

Pizzabakeren i flytsone

Pizzabakeren er i skikkelig flytsone. Butikken i Elverum har sterkest organisk vekst, og kjeden vurderer etablering i Alta, i det gamle Bobbo-lokalet på gamle sentrum.

Publisert Sist oppdatert

Morten Næssvik røpet planene for etablering i Alta første gang til iFinnmark under Midnattsrocken.

Jeg kan røpe at vi er i oppstartsfasen på en ny pizzabaker i Alta. Og dette kan være med på å vise altaværingene hva de kan vente seg når vi åpner, forklarer han til iFinnmark.no:

Jeg håper vi skal kunne åpne dette halvåret. Men det er noen søknader som må godkjennes og diverse. Vi håper oppstart kan bli dette halvåret, sier Steffen André Bruvold i Pizzabakeren.

Altaposten melder at det er de gamle Bobbo-lokalene som blir lokalisering for bedriften.

Har avdeling i Hammerfest

Pizzabakeren har i dag to utsalg i Tromsø, ett på Bardufoss og ett i Hammerfest.

I Hammerfest har det gått meget bra i starten, så har det stabilisert seg. Omsetningen er på vei opp, sier Bruvold.

Hammerfest-avdelingen var blant annet til stede under Midnattsrocken med en spesialkomponert pizzavogn. Nå er de i Kirkenes med samme pizzavogn under Kirkenesdagene.

Vi ser an markedet i Kirkenes også. Dersom det er interesse så vil vi vurderer vi åpning også der, vi har vært i dialog med flere aktuelle huseiere, også nybygg, sier Bruvold.

Trolig Bobbo-bygget

I Alta er det Bobbo-bygget som først og fremst vurderes.

Det ligger inne flere søknader som må godkjennes før oppstart, som gjør det klart at de har planer om å ta opp konkurransen med Peppes om pizza-markedet.

Konkurranse er bare sunt, slår han fast overfor iFinnmark.no.

Elverum vokser sterkest

Pizzabakeren på Lokket i Elverum (bildet) vokser mest av kjedens 141 utsalgssteder i Norge.

Jeg synes jo at det er gøy, innrømme deleier og daglig leder Christian A. Eckbo overfor Østlendingen. Pizzabakeriet på Lokket utmerker seg i kjedesammenheng. I første halvår i år omsatte Christian og staben hans for 3,7 millioner kroner, noe som var en vekst på 37,1 prosent fra i samme periode i fjor. Ingen av kjedens 140 andre utsalgssteder hadde bedre vekst.

Nest best i kjeden var Sogndal, med en økning på 31,8 prosent. Følger man oppskriften, så blir det bra. Man må følge oppskriften både på pizza og service, konstaterer Christian.

Vi vokser flere steder, og Elverum er absolutt et av de stedene der vi ligger godt an, supplerer administrerende direktør Jan Henrik Jelsa i Pizzabakeren.

Powered by Labrador CMS