Nyheter

Fra venstra «Årets KAM», Daniel Staub-Ham fra det danske selskapet Palæo. Videre blir Orklas prisvinnere, Renate Bennett og Andreas Molandsveen, flankert av Norges-sjef i Reitan Convenience. Kenneth C. Olsen (t.v.) og kategori- og markedsdirektør i Reitan Convenience Stian Breivik. (Foto: Arne Giverholt)

Pizza til topps i Reitan Convenience

Orkla Foods gikk til topps i kåringen av Årets Mat- og Drikke produkt i Reitan Convenience.

Publisert Sist oppdatert

Firkantpizza har hittil i år hatt en vekst på hele 35 prosent i volum, og er et produkt som selges i både Narvesen og 7-Eleven. Produktene smaker godt og er enkle å spise med en hånd. Dette gjør at det er et perfekt convenienceprodukt som kunden kjøper igjen og igjen, sier Lene Løchen-Jensen, kategorisjef for mat i Reitan Convenience.

Fra vi overtok kontrakten i 2016 til i år, har vi hatt en svært god vekst og 2018 blir tidenes beste. Denne utmerkelsen tror vi er et resultat av et godt samarbeid mellom Orkla Foods og Reitan Convenience. Det er et produkt som leverer beste praksis i alle deler av verdikjeden, sier Renate Berenett, produktansvarlig for pizza i Orkla Foods.

Pizza er et godt etablert produkt, der vi sammen med Reitan Convenience har aktivisert eksponering og god drift av pizza. Nordmenn elsker pizza! Vi er veldig stolte over hva vi har fått til sammen med Reitan Convenience, og gleder oss til fortsettelsen, sier Berenett og Andreas Molandsveen i Orkla Foods.

Powered by Labrador CMS