For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Nyheter

Nynke van Schaik fra Myrdal gård ysteri er bare ett eksempel på en vellykket satsing på lokal mat. Her er hun fotografert foran gårdens premierte gullost Ibex under den internasjonale mat- og reiselivsmessen Grüne Woche i 2023. Foto: Hermann Möhring

Ostesuksessen fra havgapet

Hvis du leter etter en vellykket kombinasjon av matinnovasjon, basert på norske råvarer, og en ukuelig vilje til å satse, så er Myrdal gård ysteri i Tysnes et selvskrevent navn. Og en suksesshistorie.

Publisert Sist oppdatert
Powered by Labrador CMS