Nyheter

Samkjøpsavtalen mellom Oda Norge og Oslo kommune omfatter bestilling og levering av mat og drikke til over 800 virksomheter i kommunen.

Oda skal levere mat til Oslo kommune

De neste fire årene skal Oda levere matvarer til byens skoler, barnehager og sykehjem. Anbudskontrakten har en estimert verdi på nær 300 millioner kroner.

Publisert Sist oppdatert

­I anbudet ble Oda vurdert som den beste leverandøren av kvalitetsmat og bærekraftige løsninger til en konkurransedyktig pris.

800 virksomheter

Samkjøpsavtalen omfatter bestilling og levering av mat og drikke til over 800 virksomheter i Oslo kommune. Typiske brukere er Osloskolens kantiner, samt kommunale barnehager og sykehjem.

– Vi er skikkelig stolte av at en så stor innkjøper som Oslo Kommune har valgt oss som leverandør til Oslos skoler, barnehager og sykehjem fremover. Med en enkel menyplanlegger og integrert butikkløsning, har vi som mål å forenkle hverdagen til de ansatte i kommunen. Det er veldig hyggelig at en så stor innkjøper som Oslo kommune anerkjenner oss som en leverandør av inspirerende, fristende og klimavennlige matvalg, sier administrerende direktør i Oda Norge, Kristin Thornes Woldsdal.

Vokser i bedriftsmarkedet

Fra 2021 til 2022 økte Oda omsetningen på salg til bedrifter, kommuner og organisasjoner med over 70 prosent. I tillegg til å vinne Oslo-anbudet, har også selskapet kontrakter med blant annet kommunen i Sarpsborg, Fredrikstad, Moss, Indre Østfold, Ullensaker og Lørenskog.

– Bedrifter og offentlige virksomheter utgjør nå en økende del av vår kundemasse. Bakgrunnen for at de velger å bruke Oda er den samme som hos privatkundene. Vi gjør det enkelt å handle det man trenger til lav pris, og sparer bedrifter og de ansatte tid ved å levere maten på døren, avslutter Thornes Woldsdal.

I tildelingsbrevet til Oda understreker Oslo kommune at netthandelsløsningen har et grensesnitt som er svært intuitivt og enkelt å bruke, og at den integrerte menyplanleggeren i netthandelsløsningen anses som en stor fordel for brukerne.

Powered by Labrador CMS