Nyheter

Nyåpning av Shell-stasjonen på Strand

Publisert Sist oppdatert

Torsdag 8. desember ble Shell-stasjonen på Strand gjenåpnet i ny drakt, og er dermed en av de første stasjonene i Oslo-området som har oppgradert til Shells nye butikkonsept.

Stasjonen har de siste ukene gjennomgått en stor forvandling. Nytt tak og gulv, større bruk av naturlige byggemateriale og bilder som viser Shells historie i Norge er noen av endringene som er gjort i butikken.

I tillegg har butikken fått større disk med økt fokus på fersklaget mat, bredere kaffetilbud, trådløst internett og kontaktpunkter for å lade mobiler og PCer i et nytt sitteområde.

- Undersøkelser vi har gjennomført viser at folk har stadig større forventninger til gode kundeopplevelser og mat på farta. Vi ville bygge en stasjon kunder opplever som annerledes og man ikke finner andre steder langs veien i Norge, forteller Anita Sørlundsengen, retaildirektør for St1 i Norge.

Det norske er gjennomgående i hele butikken og hvordan de forskjellige områdene er navngitt. Pølser serveres i «Pølsebua», baguetter kjøpes i «Smørebrøddisken» og nystekte vafler fås i «Vaffeljernet».

- Vi ønsker å tilby produkter med gode råvarer og muligheten til å spise inne på stasjonen. Det skal alltid være hyggelig å svinge innom en av våre energistasjoner, som vi er på god vei til å bli, sier Anita Sørlundsengen, retaildirektør for St1 i Norge.

- Det har vært stort fokus på å skape en god atmosfære på stasjonen slik at kundene skal oppleve den som trivelig og et sted hvor de synes det er hyggelig å handle.

Powered by Labrador CMS