Nyheter

Nyåpning av Shell Alta

Publisert Sist oppdatert

Torsdag 1. juni inviterte Shell Alta til nyåpning av stasjonen. De spanderte kaffe, boller og påfyll av spylervæske til kunder som var innom.

Shell Alta er en viktig stasjon i Alta, og nå forsterker de sin sterke posisjon med ny butikk. Torsdag 1. juni gjenåpnet Tanja og Kjell Otto butikken i ny drakt. En sentral endring er økt fokus på mat.

REAL er det nye matkonseptet til Shell, dette konseptet tilbyr produkter med gode norske råvarer og muligheten til å spise inne på stasjonen. På åpningsdagen stilte i tillegg Orkla med egen grill og burgere til 39 kr på utsiden av butikken.

- Jeg er stolt av å jobbe med flinke og sterke forhandlere med ambisjoner. Jeg er veldig imponert av hva Tanja og Kjell Otto har fått til i Alta og er helt sikker på at de vil lykkes med den nye butikken. Dette er uten tvil Finnmarks flotteste stasjon, sier Anita Sørlundsengen, Retaildirektør i Shell/St1.

Shell Alta har de siste ukene gjennomgått en stor forvandling: Blant annet har de fått nytt tak, gulv, to nye toaletter, samt en nyinstallert sjåførdusj i første etasje. I tillegg har butikken fått større og bedre matdisk med økt fokus på fersklaget mat, bredere kaffetilbud, og sist men ikke minst har de fått et nytt sitteområde med god benkeplass.

- Vi gleder oss og håper på salgssuksess og fornøyde kunder, sier Tanja Digre, forhandler for Shell Alta.

Hun ønsket velkommen til nyåpning og fristet med mange gode åpningstilbud for enhver smak. Blant annet kostet bilvasken Perfect Shine 25 kr ut dagen, og softis, milkshake eller slush fikk du for en tier.

- Det skal alltid være hyggelig å svinge innom en av våre energistasjoner - som vi nå er på god vei til å bli, avslutter Sørlundsengen.

St1 drifter Shells bensinstasjoner i Norge under lisens. I oktober 2015 overtok St1 Nordic Oy, et finsk energiselskap, Shells nedstrømsvirksomhet i Norge. Selskapet driver i dag Shells bensinstasjoner, bedriftsmarkedet,tankanlegg og distribusjon over hele landet. St1 har virksomhet i Finland, Sverige og Norge, og opererer 1500 bensinstasjoner, bioetanolfabrikker og et oljeraffineri.

Powered by Labrador CMS