Nyheter

Kategorisjef for lesestoff i Reitan Convenience, Nina Halvorsen

Ny leverandør av utenlandske aviser

Publisert Sist oppdatert

Fra 1. januar 2014 blir Mediaconnect AS ny leverandør av utenlandske aviser til løssalg i Narvesen. Interpress Norge fortsetter som leverandør av utenlandske aktualitetsmagasiner.

- Vi er veldig fornøyde med at Mediaconnect blir vår samarbeidspartner. Det er et sterkt ønske fra Narvesen å kunne tilby de største internasjonale avisene på papir, og vi tror at dette samarbeidet vil gagne både kunder og kjøpmenn, sier kategorisjef for lesestoff i Reitan Convenience, Nina Halvorsen.

Rundt 20 prosent av Narvesens butikker fører utenlandske aviser til løssalg. Mediaconnect leverer allerede en rekke norske dagsaviser til Narvesen, og har et distribusjonssystem som er godt tilrettelagt for daglig distribusjon av utenlandske aviser.

Interpress Norge avslutter dermed sin distribusjon av internasjonale aviser 1. januar 2014. Selskapet vil fremdeles distribuere ukentlige aktualitetsmagasiner som Time Magazine, The Economist og Der Spiegel med flere, til Narvesens butikker.

- Kostnadene knyttet til driften av et separat distribusjonssystem for utenlandske aviser har økt betraktelig de siste årene. Vi ønsker å konsentrere oss om andre viktige deler av kjernevirksomheten vår, og bestemte oss derfor for å avvikle distribusjonen av disse produktene. Vi synes det er veldig fint for Narvesen at de har funnet en leverandør som tar over denne tjenesten, sier daglig leder i Interpress Norge, Espen Tollefsen.

Espen Tollefsen
Powered by Labrador CMS