Nyheter

(Foto: McDonalds)

Ny dessertburger fra McDonalds

Burgergiganten har lansert en helt ny burger på menyen, foreløpig bare tilgjengelig i Italia.

Publisert Sist oppdatert
(McDonalds)

De store burgerkjedene kommer stadig med spennende nyheter, og det siste på burgerfronten er av den søte sorten. McDonald's har kombinert det som er manges favoritter: Nutella og burger, resultatet er Sweety con nutella.

Ved første øyekast ser den ut som en helt vanlig burger og kommer i den tradisjonelle pappboksen mange kjenner igjen. Men det er ikke akkurat burgeren å satse på hvis du har lyst på protein.

Nutella-burgeren, som er mer en sandwich, består av to myke burgerbrød fylt med flytende Nutella i midten. Samtidig har brødene fått et lag med nøttepålegget under steking.

Det er verd å merke seg at denne dessert-burgeren er mindre i størrelse enn vanlige burgere. Det er heller ingen tilfeldighet at Nutella-burgeren først ble lansert i Italia. Pålegget med hasselnøtter og kakao ble oppfunnet i Piemonte, og fremstilles i dag av den italienske sjokoladefabrikanten Ferrero.

I skrivende stund har dessert-burgeren fått mye oppmerksomhet på nettet. Nutella-burgeren har 74 000 kommentarer, 76 0000 likes og over 94 500 delinger på Facebook.

(Kilde: godt.no/theverge.com)

Powered by Labrador CMS