Mat på farten

Lørdag den 22. oktober åpnet dørene ved Burger King i Volda.

Ny Burger King åpnet i Volda

Lørdag den 22. oktober åpnet restaurantsjef Emma Sofie Klokk Otterlei dørene til Burger King Volda.

Publisert Sist oppdatert

­Den nye restauranten har 30 medarbeidere, fordelt på heltids- og deltidsstillinger. Mange av de nyansatte er studenter eller unge i sin første jobb.

Nye Burger King Volda vil ha 103 sitteplasser, bordservering og selvbetjeningskiosker. Restauranten har tilhørende Drive Thru, og til vil våren vil det også bli uteservering.

Ung og erfaren leder

Emma Sofie Klokk Otterlei (25) har allerede lang erfaring fra Burger King, og startet karrieren på Burger King Moa i Ålesund da hun var 15 år. Siden den gang har hun jobbet på flere Burger King-restauranter, og blir nå restaurantsjef både for Burger King på Ålesund storsenter og i Volda.

– Det er veldig spennende å følge prosessen fra start. Vi har hatt gode samarbeid med både Volda Maskin og Ulstein Entreprenør og er stolte over det vi har fått til her i Volda. Nå ser jeg frem til å bli bedre kjent med nye kollegaer og lokalmiljøet, sier den påtroppende restaurantsjefen.

I tillegg vil Eva Kasenborg være assisterende daglig leder. Hun kommer fra stillingen som skiftleder ved Burger King Gjøvik, og har nylig flyttet til Volda.

Tett samarbeid med Høgskulen i Volda

De 30 stillingene har vekket stor interesse og Klokk Otterlei har mottatt rundt 100 søknader om å få jobbe i restauranten. Teamet som nå står klare til å ønske voldinger velkommen består stort sett av studenter og skoleelever som skal starte i sin første jobb. For noen er det deres første jobb i Norge, og flere er studenter på norsklinjen på Høgkulen.

– Det er meningsfylt å få være noens første møte med det norske arbeidslivet. Vi er veldig glad for at Høgskulen i Volda hjalp oss med både rekruttering og lån av lokaler for gjennomføring av prosessen. Jeg er storfornøyd med ansettelsene og gleder meg til å videreutvikle teamet, forteller restaurantsjef Klokk Otterlei.

Burger King nummer 95

Burger King har etablert mange nye restauranter de siste årene, og har særlig satset langs veien de siste årene. Restauranten Volda er nummer 95 i rekken av restauranter, og den fjerde nyåpningen i år.

Restaurantsjefen er glad for nyetableringen i Volda.

– Volda er et attraktivt sted for Burger King, og vi er glad for å tilby voldinger flammegrillede Whoppere. Det har allerede vært stor interesse for åpningen fra lokalmiljøet og jeg tror at mange vil sette pris på et større serveringstilbud og flere valgmuligheter, avslutter Klokk Otterlei.

Powered by Labrador CMS