Nyheter

BESTE AV DE BESTE: F.v. Thorbjørn Unneberg (NT), Kajsa Moen, Maja Granberg, Mina Fjeldberg, John Arne Johanesen, Ole Håvard Haugen (NT) og Grethe Myrseth (Distriktssjef Reitan Servicehandel). Foto: Norsk Tipping

Norsk Tipping hedret Narvesen og Mix

Dette sier juryen om vinneren:

Publisert Sist oppdatert
ble «Årets dagligvare», «Årets servicehandel» og stakk av med tittelen «Årets kremmer». trakk det lengste strået etter tøff konkurranse med Sentrum Tips Dokka og Mix Kløve på Voss. Coop. Odd Birkenes, direktør for verdiøkende tjenester i Norgesgruppen.

På Norsk Tippings konferanse i Oslo tirsdag ble Narvesen Mosseporten kåret til «Årets kommisjonær» for 2018. Mix Lillesand ble kåret til «Årets servicehandel» og Mix CC Drammen stakk av med tittelen «Årets kremmer».

En gang i året arrangerer Norsk Tipping sin egen fagkonferanse. Det er også anledningen for å gi ekstra oppmerksomhet til kommisjonærene som hver dag møter tusenvis av selskapets kunder.

I år kjempet ca. 3 500 kommisjonærer fra Svalbard i nord, til Lindesnes i sør, om den gjeveste prisen av dem alle: «Årets kommisjonær». Til slutt gikk Narvesen Mosseporten seirende ut, etter tøff konkurranse med Obs! City Lade i Trondheim og Obs! Harstad.

"Årets kommisjonær er en butikk som setter seg høye mål og er veldig god på gjennomføring av salgskonkurranser i regi av Norsk Tipping. Butikken fremstår som kreativ og er svært god til å lage et kampanjemateriell tilpasset butikken."

Flere priser delt ut

«Årets kommisjonær» var ikke den eneste prisen som ble delt ut tirsdag.

Meny Hovenga i Porsgrunn

Årets kremmer 2018. Roger Solheim (NT) med Candita Hillestad og Anne Høgsand. Mix CC Drammen

Mix Lillesand

Mix CC Drammen

Mix CC Drammen

Bruker merkedagene aktivt

Juryen er imponert over kremmerånden til Mix CC Drammen, og mener at kommisjonæren «gjør det lille ekstra som må til». Blant annet er kommisjonæren dyktig til å bruke alle merkedager i året for å skape liv i butikken og gjerne med kostymer!

Det var daglig leder Anne Høgsand som mottok prisen, som forhåpentligvis får hedersplass i butikken i tiden som kommer.

Viktige representanter

Thorbjørn A. Unneberg, direktør for Kundemøte i Norsk Tipping, sier:

- Med tusenvis av kundemøter hver dag er kommisjonærene viktige representanter for Norsk Tipping. Det er en stor og viktig jobb, og derfor er det en stor glede for oss å sette ekstra pris på de aller beste.

Disse fikk også utmerkelser:

Årets samarbeidspartner:

Årets hederspris:

Fakta:

Spill hos kommisjonærene utgjør en betydelig andel av omsetningen til Norsk Tipping. I 2018 stod kommisjonærene for 3 milliarder av nettoomsetningen til selskapet.Kommisjonærene utgjør også en viktig rolle for lokalsamfunnet. I 2018 bidro kundene til Narvesen Mosseporten, Meny Hovenga, Mix CC Drammen og Mix Lillesand 876 000 kr i grasrotandel til lokale klubber og foreninger.

Powered by Labrador CMS