


Nyheter
Vinnerne var Peppes med sitt Greenlight-konsept og Orkla Foods med konseptet «On the lighter side of life”. Hensikten med konkurransen, som Opplysningskontoret for frukt og grønt (OFG) arrangerer i samarbeid med fagbladet FastFood, er å motivere aktørene i fast-foodbransjen til å servere mat med mer frukt og grønnsaker.
På bildet over ser vi fra v. rundt bordet prosjektleder Toril Gulbrandsen fra OFG; Maria Klein og Karina Sortland begge produktsjefer I Orkla Foods, Tor Morten Myrseth F&B-direktør Peppes, Camilla Andersen jurymedlem fra OFG og Thomas Grotle, markedsdirektør Peppes.
Det var første gang Opplysningskontoret for frukt og grønt (OFG) arrangerte konkurransen, hvor det ble kåret to vinnere; for 'beste garnityr/tilbehør' og 'beste ferdig, kjapt måltid'.
Orkla Foods Norge vant prisen for 'beste garnityr/tilbehør' for seksjonen «On the lighter side of life» innenfor deres nye konsept 'Pimp Your Burgers - Healthy Burgers'.
Peppes vant kategorien 'beste ferdig, kjapt måltid' med sitt Greenlight-konsept som består av retter med høyst 600 kcal og en andel grønnsaker som i ett tilfelle tilsvarer 3 av 5 om dagen. Det innebærer en halvering av kaloriinnholdet i et pizzamåltid ved at det serveres en halv pizza sammen med salat.
Årets NM i sunn fast-food er i full gang. Nå konkurreres det bare i én kategori. Juryen består også i år av direktør Guttorm Rebnes i Opplysningskontoret for frukt og grønt, ernæringsfysiolog Camilla Andersen og Odd Henrik Vanebo, mangeårig redaktør i FastFood.
Påmelding skjer ved å sende inn bilde av retten med enkel oppskrift, navn, firmanavn og adresse på e-post til julie.langseth@frukt.no. Frist for påmelding er 1. november 2015.
Premien er en gourmetopplevelse for to personer.
Kontaktperson: Toril Gulbrandsen, tlf. 957 32 919, e-post: toril.gulbrandsen@frukt.no