Nyheter

Foto: Norgesgruppen/NTB

Norgesgruppen utvider tilbakekalling av storfeprodukter

Norgesgruppen utvider tilbakekallingen av storfeprodukter til også å gjelde biffer og fileter fra samme råvareparti som produktene som allerede er trukket tilbake grunnet funn av salmonella. Alle produkter er utgått på dato og ikke lenger i butikk.

Publisert Sist oppdatert

- Etter nærmere dialog med vår leverandør og Mattilsynet har det blitt klart at tilbakekallingen også gjelder biffer, fileter og hele stykningsdeler av storfe fra det berørte råvarepartiet, skriver selskapet i en pressemelding.

Kryssforurensing av disse i skjæreprosessen kan ikke utelukkes, men risikoen vurderes som lav. God kjøkkenhygiene og riktig varmebehandling vil gjøre at eventuelle kryssforurensinger elimineres.

Alle berørte varer er gått ut på dato og ikke lenger i butikk, men Norgesgruppen kan ikke utelukke at noen kan ha berørt produkt hjemme i fryseren.

For fullstendig liste over berørte produkter hos Norgesgruppen viser de til sin oppdaterte nettartikkel på norgesgruppen.no. Lenke til oppdatert nettsak her.

Forbrukere som har berørte produkter liggende hjemme bes om å kaste produktet eller returnere det til butikken det er kjøpt i for refusjon.

(NTB)

Powered by Labrador CMS