Nyheter

Hoksrud på konkurransearenaen for Tine Matcup, der det deltok elever fra kokkeskoler over hele Norge. Finalen ble arrangert samtidig med Norgescupen. Foto: Landbruks- og matdepartemenet

Norgescup for kokk-og servitørlærlinger 2019

Landbruks- og matminister Bård Hoksrud besøkte Norgescup for kokk-og servitørlærlinger 2019, som ble arrangert i Stavanger 11-12 januar.

Publisert Sist oppdatert
Lærlingekompaniet Oslo fra Cru Vin og Kjøkken, og BA 53 med Jenny Nguyen og Ole August Rosengren med lagleder Kim Høiem Rønning ble vinnere av Norgescup 2019 for servitører. Troms Mathallen med Madelen Camilla Rolland og Jon Erlend Matre og lagleder Gunnar Jensen fra ble vinnere av Norgescup 2018 for kokker!

Det var moro for en matminister å få oppleve det store engasjementet og innsatsen til deltakerne i Norgescupen, sier landbruks- og matminister Bård Hoksrud. Kokkene og servitørene har en nøkkelrolle for å videreforedle og løfte fram alle de gode råvarene vi har i Norge. Jeg gratulerer så mye til vinnerne, og lykke til videre i den Nordiske konkurransen for kokk- og servitørlærlinger, sier Hoksrud.

Landbruks- og matminister Bård Hoksrud prøver seg som smaksdommer sammen med Christopher W. Davidsen, som til daglig er kjøkkensjef på Britania Hotel. Foto: Landbruks- og matdepartementet

Vinnere av No

rgescup 2019

Det var over 100 deltakere på Norgescupen (43 lag + lagleder). Målet med konkurransen er å skape engasjement og kunnskap om faget for kokker og servitører. Arrangementet foregikk på Jåttå videregående skole.

Vinnere ble:

Lag 1:

Lag 7:

Vinnerne av Norgescup 2019 vil representere Norge i Nordisk konkurranse for kokk- og servitørlærlinger.

Foto: Landbruks- og matdepartementet

Mer om Norgescup

Powered by Labrador CMS