Nyheter Foto: Audun Braastad / NTB Nordmenns kjøttforbruk sank med 2,5 prosent i 2020 Det beregnede kjøttforbruket i Norge sank med 2,5 prosent i 2020. Det skyldes nedgang i grensehandelen. NTB Publisert 29.10.2021 - 05:58 Sist oppdatert 29.10.2021 - 07:58 Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på e-post Annonse nyheter kjøttforbruket Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på e-post
– Det er ikke ond vilje som gjør at økologiandelen i serveringsbransjen er lav. Det handler om tilgjengelighet.
– Uforståelig budsjettkutt NHO Mat og Drikke-sjefen reagerer på forslaget til statsbudsjett for 2025. Her kutter regjeringen nærmere 5 millioner i Helsedirektoratets markedsføringsmidler knyttet til folkehelse.
Danmark ønsker å redusere nikotinmengden i snus Et politisk flertall i det danske Folketinget vil redusere mengden nikotin i snus. Utseende på emballasjen skal også endres.
Julevarene er på vei ut i hyllene Selv om kalenderen fortsatt viser september er de første julevarene allerede på plass i butikkene.