Nyheter Foto: Audun Braastad / NTB Nordmenns kjøttforbruk sank med 2,5 prosent i 2020 Det beregnede kjøttforbruket i Norge sank med 2,5 prosent i 2020. Det skyldes nedgang i grensehandelen. NTB NTB Publisert 29.10.2021 - 05:58 Sist oppdatert 29.10.2021 - 07:58 Annonse nyheter kjøttforbruket
– Det er ikke ond vilje som gjør at økologiandelen i serveringsbransjen er lav. Det handler om tilgjengelighet.
50 bilister fylte bensin fra dieselpumpe i Molde I forrige uke var det 50 kunder på en Circle K-stasjon i Molde, at de fikk bensin da de skulle fylle diesel.
Stavanger-regionen er Burger Kings nye satsningsområde I løpet av 2024 åpner Burger King tre nye restauranter i Stavanger-området: Ålgård, Tananger og Ganddal.
Vil heve kometansen innen handel og servering Oslo Handelsstands Forening (OHF) har som mål å tilby kompetanseheving. Derfor deler de hvert år ut mellom 200.000 og 400.000 kroner til videre- og etterutdanning av ansatte innen handel og servering.