Nyheter

Nordic Choice lanserer nytt restaurantkonsept

I år lanserer Nordic Choice Hotels et nytt restaurantkonsept på flere av konsernets hoteller.

Publisert Sist oppdatert

­Brasserie NÒR skal fokusere på ukomplisert mat som hyller den nordiske kokkekunsten, med inspirasjon fra Europa. Konseptet skal gjenspeile Nordic Choice Hotels’ fokus på bærekraft, og menyene tilpasses etter sesong og tilgjengelige råvarer.

- Det er utrolig gøy å endelig lansere Brasserie NÒR. Konseptet har vært under planlegging hos oss lenge, og det føles utrolig bra å kunne tilby gjestene våre et helt nytt konsept. Vi skal fokusere på enkle og rene smaker, som gjør maten ukomplisert og gjenkjennelig. Samtidig som vi jobber med de riktige råvarene, sier Fredrik Blomberg, Food & Beverage Director i Nordic Choice Hotels.

Brasserie NÒR kommer til å fokusere på stemning og en utforming som skal komplimentere maten som serveres. Noen designelementer som vinvegg, runde bord som gjør det mulig for alle gjestene å se hverandre og åpne kjøkkenløsninger kommer til å være gjennomgående for alle restaurantene, men valg av møbler og innredning vil være forskjellig.

Inspirasjonen til navnet NÒR er hentet fra nordisk språk og betyr grunn bukt med smal åpning. Brasseriet kommer til å bli lansert på tvers av hotellkjedene under Nordic Choice Hotels paraplyen, og først ut er Quality Hotel Match i Jönköping, som åpner dørene 1. september, etterfulgt av Quality Hotel Harstad og Clarion Umeå.

Powered by Labrador CMS