Nyheter

McDelivery til Fredrikstad

Fra og med 27. desember startet McDonald's med levering av mat og drikke i Fredrikstad.

Publisert Sist oppdatert

- Når du ikke har mulighet til å komme til oss, kommer vi til deg. Vi gleder oss stor til å starte med McDelivery i Fredrikstad, sier franchisetaker Siva Arumugathas.

Rask servering i restaurantene og lange åpningstider har gjort maten tilgjengelig til alle døgnets tider. Fra slutten av desember vil i tillegg folk i Fredrikstad kunne få den samme gode maten levert hjem, eller der de måtte befinner seg i bykjernen.

- Vi ønsker å øke tilgjengeligheten og fleksibiliteten for kundene våre som ikke har mulighet til å komme til oss. Å starte med McDelivery er et viktig grep for å tilpasse oss kundenes behov og ønsker. Vi vil kunne levere McDonald`s mat der hvor kunden er, og på det tidspunktet hvor kunden ønsker det, sier franchisetaker Siva Arumugathas.

McDonald's samarbeider med Foodora, som gjør det enkelt å bestille burgere rett hjem.

- Vi samarbeider med McDonalds i flere byer allerede, og det har gått over all forventning. Endelig har vi muligheten til å utvide suksessen til Fredrikstad, og det har vi gledet oss til siden vår lansering her i oktober, sier Elisabeth Myhre, Managing Director i Foodora.

McDelivery lanseres 27. desember på McDonald's Bryggeriveien. McDonald's-mat vil være tilgjengelig 7 dager i uken, mandag til lørdag mellom kl.11.00 og kl.22.00 og søndag mellom kl.11.00 og kl. 20.30.

Powered by Labrador CMS