Nyheter

Max lanserer mini-pakke

Nå lanseres Max Burgers nye konsept for barnefamilier, med helt nytt design og konsept.

Publisert Sist oppdatert

I tillegg til det nye pakkedesignet for mini-måltidene introduseres fem nye figurer: hverdagsheltene Buddy, Doc, Arty, Dash og Oops – Mini Maxers. Det er også konseptets navn – Mini maxers, som lanseres på alle Max-restauranter.

Hver Mini Maxer har sine egne unike funksjoner basert på Max-verdier og vil følge barnas matreise gjennom hele besøket med morsomme og engasjerende aktiveringer på restaurantene. For eksempel blir gjestene veiledet av Doc på sorteringsstasjonene og av Oops til toalettene.

Andre nyheter i restauranten i forbindelse med lanseringen er brettmatter og bordklistremerker i barnets høyde som stimulerer til lek. For eksempel vil brettmattene fokusere på én Mini Maxer om gangen, med bilder og tekst som forteller hvordan hver nye maskot er, hva den liker og hvordan akkurat den Mini Maxeren er en helt som passer til egenskapene sine. Alle Mini Maxers er i grunn godhjertede og ønsker å inspirere og oppmuntre barn, og til og med voksne, til å være den beste versjonen av seg selv. Intet mindre.

Mini Maxers har ulike egenskaper som barn kan identifisere seg med:

Buddy – ønsker å være god, har gode intensjoner og setter vennskap først. Rett og slett en skikkelig god venn

Doc – nysgjerrig og tørster etter kunnskap, sta og opptatt av å beskytte planeten vår

Arty – kreativ, nysgjerrig og oppfinnsom, med en stor fantasi og tør alltid å prøve nye ting

Dash – energisk, livlig og entusiastisk, uten tålmodighet og alltid er klar til å ta på seg en konkurranse eller oppgave

Oops – optimistisk, sjarmerende, nysgjerrig, morsom og litt klønete, empatisk med et stort hjerte og ønsker alltid å være god

Hverdagsheltene Mini Maxers og egenskapene deres har lagt grunnlaget for inspirasjon og utforming av hele familiekonseptet. Konseptet vil fortsette å utvikles og suppleres med håndverksbøker, historiebøker og andre aktiveringer og hendelser.

– Jeg er veldig stolt over å starte et nytt familiekonsept hos Max. Dette er et første skritt i satsingen, og vi gleder oss til å fortsette å videreutvikle familiesegmentet. Vi har opplevd stor etterspørsel etter en tilpasset gjesteopplevelse for de yngste som samtidig gir en bedre opplevelse for hele familien. Vi er veldig glade for at vi endelig kunne introdusere gjestene våre for Mini Maxers, sier markedsdirektør Maria Ziv i Max Burgers i en pressemelding.

Prosessen har vært styrt av Johanna Smeds, Head of Brand Design hos Max, som har vært ansvarlig for konsept- og designutvikling og har samarbeidet tett med eksterne designstrategier og -team samt Max sin interne Creative Studio. Konseptet har vokst frem i forbindelse med den pågående gjennomgangen og designutviklingen av hele Max sin emballasjeportefølje, som nå rulles ut fortløpende.

– Kvalitet og design er ekstremt viktig for oss hos. Vi ønsker å tilby gjestene smakfull og funksjonell emballasje som er på i tråd med arbeid vårt for bærekraft. Med det nye familiekonseptet med Mini Maxers har vi nå også innført en lekenhet som vi håper alle gjestene setter pris på, enten de er unge eller gamle. Jeg er spent og glad for å kunne introdusere det nye konseptet for gjestene våre, sier designsjef Johanna Smeds i Max Burgers.

Mini-måltidene på menyen til Max er klassiske barnefavoritter som Hamburger, Cheeseburger og Chicken nuggets, men også plantebaserte mini-måltider som Veggieburger og helt nye Crispy Green nuggets laget av svenske gule erter – alt for å kunne tilby et bredt utvalg for familier med varierende ønsker.

Powered by Labrador CMS