Arkivfoto: Karine Hildonen Henriksen Masse folk i kiosken, mangel på folk bak disken Etter to krevende år peker pilene endelig oppover igjen i conveniencebransjen. Men utfordringene er der – både for lønnsomhet og personellmangel. Redaksjonen Redaksjonen Publisert 07.10.2022 - 10:19 Sist oppdatert 11.10.2022 - 06:26 Annonse nyheter
– Det er ikke ond vilje som gjør at økologiandelen i serveringsbransjen er lav. Det handler om tilgjengelighet.
Stavanger-regionen er Burger Kings nye satsningsområde I løpet av 2024 åpner Burger King tre nye restauranter i Stavanger-området: Ålgård, Tananger og Ganddal.
Vil heve kometansen innen handel og servering Oslo Handelsstands Forening (OHF) har som mål å tilby kompetanseheving. Derfor deler de hvert år ut mellom 200.000 og 400.000 kroner til videre- og etterutdanning av ansatte innen handel og servering.
Leger og tannleger får nei til forbud mot Ibux i butikk Direktoratet for medisinske produkter mener at butikker fremdeles skal kunne selge ibuprofen. Dette til tross for at flere leger og tannleger ønsker et forbud.