KBS

Bilde fra preopening av Northland Stortorvet, 30. januar 2024.

Lanserer nytt serveringskonsept

Reitan Convenience Norway åpner nytt serveringskonsept på Stortorvet i Oslo: – Vi ønsker å skape en ny standard for kaffe- og matentusiaster i storbyen.

Publisert Sist oppdatert

Torsdag åpner dørene til Northland Stortorvet – en ny kaffe- og matbar på Stortorvet i Oslo sentrum.

Northland har frem til nå vært en baguette-spesialist lokalisert på norske flyplasser, men når konseptet åpner i storbyen skal kundene bli møtt av dyktige baristaer og et bredt utvalg matretter av høy kvalitet, heter det i en pressemelding.

Ingebjørg Hjortdahl, markedsdirektør i Reitan Convenience Norway.

Det nye serveringskonseptet omtales som en utvidelse av merkevaren Northland, og i bykonseptet er visjonen å kombinere deres ekspertise innenfor convenience med servering.

– Om det er én ting vi er gode på, så er det convenience. Med åpningen av Northland på Stortorvet ønsker vi å skape en ny standard for kaffe- og matentusiaster i storbyen, uttaler Ingebjørg Hjortdahl, markedsdirektør i Reitan Convenience Norway.

Videre forteller Hjortdahl at Northland på Stortorvet kan anses som en «testlab» hvor de videreutvikler konseptet i nye retninger for å evaluere hvilke elementer som kan overføres til eksisterende og fremtidige lokasjoner.

Med åpningstider fra 07:00 til 23:00, og konseptets sentrale beliggenhet, skal Northland møte kundenes behov gjennom hele dagen. Konseptet deles inn i en «grab & go»-sone samt en større sone med bord og sittegrupper for servering.

Bariastaene tilbereder ulike kaffevarianter basert på økologisk kaffe fra Kjeldsberg.

Matrettene vil også være tilgjengelig for levering via Wolt, kort tid etter åpningsdato.

– Gjennom samarbeid med matredder-appen TooGoodToGo og ikke minst en nøye gjennomtenkt sammensetning av meny og råvarer, jobber vi for å redusere matsvinn i alle ledd, forteller Hjortdahl.

Matrettene på menyen består av et begrenset antall råvarer, hvor fokuset har vært å ta i bruk ingredienser som kan benyttes i flest mulig retter.

Fra åpningsdatoen vil kunstverk av Rino Larsen være på utstilling i lokalet. Disse er ikke bare til stede for kundenes beundring, men også til salgs gjennom QR-koder plassert ved de energiske og fargerike bildene.

Powered by Labrador CMS