Nyheter

Landets mest moderne Burger King åpnet på Solli

Restauranten åpnet fredag 21. desember. Sammen med et team på 29 topp motiverte medarbeidere, gleder restaurantsjef Stine Halvorsen-Myhre seg til å servere Whopper til både lokale og gjennomkjørende gjester. Restaurant er ny og moderne med Drive Thru, lekeland og automatisert bestilling.

Publisert Sist oppdatert

Administrerende direktør i Burger King gleder seg stort over nyåpningen.

Rune Sandvik i King Food AS. (Foto: Karine H. Henriksen)

- Jeg kjører forbi her hver eneste dag, og har gledet meg over å se Burger King-restauranten reises i rekordfart. Det er med ekstra stor glede at vi åpner vår restaurant nummer 78 i Norge, på Solli ved E6 i Østfold. Vi er veldig fornøyde og stolte av restauranten, og ikke minst med å å ha fått et dyktig team til å drive den, sier administrerende direktør i King Food AS, Rune Sandvik.

Erfaren driver

Det er Stine Halvorsen-Myhre som skal drifte restauranten på Solli. Hun er en erfaren driver, og med seg har hun fått et team på 29 medarbeidere, fordelt på heltids- og deltidsstillinger.

400 søkere

- Plasseringen er fin fordi den er lett tilgjengelig for folk i nærområdet, samtidig som E6 gir oss en veldig sentral beliggenhet. Vi har nesten 400 søkere til medarbeiderstilling. Jeg er overveldet over interessen. Nå har vi ansatt 29 unge og engasjerte mennesker, med et mangfold av nasjonaliteter. Flere av våre medarbeidere har sitt første møte med arbeidslivet i denne restauranten. Nå gleder vi oss til å komme i gang, forteller restaurantsjef Stine Halvorsen-Myhre.

- Restauranten blir bygget i en moderne og tidsriktig stil en stil som gir en varm og koselig atmosfære. I tillegg får den betalingsautomater som gir gjestene våre en enkel og smidig bestilling.

Kildesortering

- Vi har også utrustet restauranten med moderne kildesorteringsanlegg, og vi vil jobbe bevisst for å holde matsvinnet lavt, blant annet ved å lage alle burgere på bestilling. Det krever et topptrent mannskap, men gir også mer fornøyde gjester, avslutter restaurantsjefen.

Powered by Labrador CMS