Energistasjoner

Ole Henrik Hannisdahl, daglig leder i Grønn Kontakt og Geir-Jostein Dyngeseth, organisasjons- og medlemsdirektør i Coop Norge gleder seg over å nå kunne tilby Coops medeiere 8 prosent ladebonus.

Ladebonus til Coop-medlemmer

Coop-medlemmer får nå tilbud om 8 prosent medlemsbonus når de lader bilen på en av Grønn Kontakts hurtigladestasjoner i Norge.

Publisert Sist oppdatert

Geir Jostein Dyngeseth, organisasjons- og medlemsdirektør i Coop Norge, forteller at en ladebonus har vært etterspurt av Coops medlemmer i lengre tid.

- Antallet elbiler er økende og det er svært gledelig at våre medlemmer nå får medlemsbonus når de lader bilen sin på Grønn Kontakts ladestasjoner, rett utenfor våre butikkdører, sier Dyngeseth. I Coop har vi sterkt fokus på miljø og vi er opptatt av å bidra til å påvirke samfunnsutviklingen i en mer bærekraftig retning, fortsetter han.

Grønn Kontakt er en nasjonal operatør av ladestasjoner og drifter over 220 offentlige hurtigladestasjoner over hele Norge. Svært mange av disse er lokalisert i tilknytning til en av Coops mange butikker.

- Vi har et veletablert ladenettverk på Coops butikker, og avtalen med Coop er en naturlig videreføring av det allerede gode partnersamarbeidet, sier Ole Henrik Hannisdahl, Daglig Leder i Grønn Kontakt.

- Vi skal tilby våre kunder relevante og attraktive tilbud, sier Hannisdahl. Å lade bilen mens man handler er svært ettertraktet, og vi er glade for at våre ladekunder nå får ladebonus i Norges største medlemsprogram, avslutter han.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS