Nyheter

Kombinert pizzeria og bakeri

The Local, et restauranthus med tre forskjellige konsepter som innbefatter en kombinert pizzeria og bakeri, åpnet I Fornebuporten lørdag med en storslått fest.

Publisert Sist oppdatert

Konseptene er The Local Oven, The Local Kitchen og The Local Bar. The Local Oven er bakeri og pizzeria.

The Local Oven

Er det mulig å skape en hjemmekoselig atmosfære med en følelse av bakerihage i et stort bygg av stål og glass? På hjemmesiden heter det: “Det er vårt ønske å dra naturen og roen inn i The Local Oven. Her kan du komme fra tidlig morgen til sen kveld, enten du ønsker kvalitetskaffe, forfriskninger eller godsaker fra vår steinovn. Kanskje italiensk pizza frister eller en forfriskende eplejuice? Vår kokk setter sitt preg og fantasi på hva som serveres. Ta med deg sunne frokostalternativer på jobb eller sett deg ned for å nyte dagen.”

Naturlig samlingspunkt

Om hele restauranthuset heter det: “The Local skal være et naturlig samlingspunkt på Fornebu. Det skal være en unik destinasjon der du kan senke skuldrene, men i tillegg feire, ha det gøy med venner og tilbringe kvalitetstid med familien.

Varene skal ha en høy kvalitet, vi skal vite opprinnelsen, historien om leverandør, produkt og produksjon.”

I tillegg er det et lite marked der gjestene kan plukke med seg produkter som kan nytes hjemme et sortiments som skal utvides med skinker, oster og håndplukkede alternativer til for eksempel egen pizza.

Powered by Labrador CMS