


Nyheter
Butikken eksponeres i siste nummer av bladet FastFood, som er samarbeidspartner i NM i sunn fast-food, som Opplysningskontoret for frukt (OFG) arrangerer.
Kvaløy fortsetter: I år økte vi med 50 prosent, og det er et resultat av at vi satser på matglede. Vi er nemlig så glad i mat på Karmøy at vi anstrenger oss for å lage gode retter, helst fra grunnen av. Vi lager for eksempel en eggesalat som vi legger under rekene på rekesmørbrødet. Vi har 15 entusiastiske medarbeidere i butikken, hvorav fem voksne damer, som alle setter sin ære i å oppfylle kundenes ønsker om måltider som smaker.
At maten også skal være sunn, er bare positivt. For bare få år siden gikk det bare i fint brød, men nå velger halvparten grovt både for påsmurt og på pølser og burgere. Frukt og grønt er ikke minst viktig. De fleste vil ha et godt og sunt tilbehør, med mest grønt.
Selvfølgelig fraviker vi ikke manualen for fast-food på Shell-menyen, men det er mye vi kan gjøre for yte det lille ekstra som gjør at kundene blir fornøyd. Det innbefatter anretning og presentasjon, sier Randi Kvaløy.
Ennå ikke for seint å melde seg på: http://www.frukt.no/artikler/nm-i-sunn-fast-food-2016/