Mat på farten

Dinerkonseptet Johnny Rockets startet i USA for over 30 år siden og har røtter i det amerikanske kjøkken. Målet i Norge var å etablere 10 Johnny Rockets restauranter i løpet av kort tid. Foto: Karine H. Henriksen

Johnny Rockets har stengt dørene

Restaurantkonseptet som byr på saftige burgere, fries og milkshake ble lansert i Norge i 2018. Tøffe tider har satt en stopper for de de fire restaurantene her til lands.

Publisert Sist oppdatert

­

Ifølge Brønnøysundregistrene har JR Norway AS meldt oppbud i slutten av desember 2022.

Det betyr at kjedens restauarnter i Sandvika, Drammen og på Storo og i Storgata i Oslo nå har stengt dørene skriver Budstikka.no.

Avisen har forsøkt å få en kommentar fra Jon-Erik Kristiansen i Johnny Rockets, han ønsker foreløpig ikke å kommentere saken før senere i uken.

På nettsiden til kjeden bekreftes meldingen, Johnny Rockets er stengt. Trolig er det tøffe tider med koronapandemi og tidvis lange nedstengninger som ligger bak nedstengningen.

Les om starten til Johnny Rockets her

Fakta:

  • Johnny Rockets er en internasjonal Diner-restaurant kjede som tilbyr høy kvalitet med burgere, fries og shakes.
  • Menyen er innovativ og på kjøkkenet benyttes kun av ferske råvarer.
  • Restaurantene til Johnny Rockets er tradisjonelle Dinere, men med en moderne vri av den velkjente amerikanske Dineren.
  • Her møter gjestene komfortable sitteplasser, vennlig og serviceinnstilt personale og musikk fra klassisk og tidløs amerikansk pop.
  • Johnny Rockets har i dag over 400 restauranter i verden.
Powered by Labrador CMS