Nyheter

ÅPNER I OSLO: Johnny Rockets er kjent for sine saftige hamburger.

Johnny Rockets åpner i Norge

Etablerer seg på Storo i Oslo

Publisert Sist oppdatert

Dinerkonseptet Johnny Rockets startet i USA for over 30 år siden og har røtter i det amerikanske kjøkken.

Etter lang fartstid ble Johnny Rockets nylig oppgradert og fremstår nå med en moderne twist på den klassiske dineren.

Målet vårt er en lun og avslappet atmosfære hvor du som gjest kan lade batteriene med amerikansk mat og drikke fra råvarer med høy kvalitet, sier Jon-Erik Kristiansen som er administrerende direktør for Johnny Rockets Norge.

Johnny Rockets henter inspirasjon fra hele verden, men er trofast mot sine klassikere. Kjeden bruker de beste råvarene og er opptatt av kvalitet og matopplevelse.

Vi er stolte av våre handcrafted «fresh never frozen»-hamburgere og «handspun milkshakes to die for». Våre hamburgere leveres ferske fra Strøm Larsen, som også lager Johnny Rockets Hot Dog etter egen oppskrift, forteller Kristiansen.

Pannekaker, egg og bacon hører selvfølgelig hjemme hos Johnny Rockets, sammen med chilifries, buffalo wings og andre amerikanske klassikere.

En av de første Johnny Rockets-restaurantene i Norge åpner i Oslo på Storo, i et av byggene i Thon Eiendoms nye prosjekt.

Vi er veldig glade for at Johnny Rockets blir en av våre nye leietakere på Storo. Restaurantkonseptet passer veldig bra i området hvor vi også bygger Norges største kinosenter og det nye hotellet Thon Hotel Storo. Johnny Rockets blir et godt tilbud til de som skal på kino og for de som bor i nærheten, sier utviklingssjef hos Thon Eiendom, Jørgen Sollie.

Johnny Rockets åpner på Storo etter sommeren 2018. Johnny Rockets åpnet sin første restaurant på Melrose Avenue i 1986 i Los Angeles og har i dag over 350 restauranter i 32 land.

CONVENIENCE kommer ut seks ganger årlig og setter søkelys på dagens og morgendagens serveringssteder for travle mennesker.

Les mer om bladet

Bestill abonnemnent

Last ned bladet elektronisk

Nyhetsbrev

Følg oss på Facebook

Powered by Labrador CMS