Nyheter

Jon-Erik Kristiansen (til venstre) og Anders Nilsson er klare for åpning av Norges første Johnny Rockets-restaurant i Storgata i Oslo. (Foto: Johnny Rockets)

Johnny Rockets åpner i Norge

Johnny Rockets skal etablere 50 nye american diners dette året, og nå står Norge og Oslo for tur. Fredag 11. mai åpner den første norske Johnny Rockets-restauranten i Storgata i Oslo.

Publisert Sist oppdatert

Johnny Rockets åpnet den aller første restauranten på Melrose Avenue i Los Angeles i juni i 1986. I dag er det over 350 Johnny Rockets-restauranter fordelt på 34 land. Men Johnny Rockets berømte burgere og shaker har så langt ikke nådd Norges grenser. Inntil nå.

Fredag 11. mai åpner den første norske Johnny Rockets-restauranten i Storgata i Oslo. Og rett etter sommeren står Storo Storsenter for tur. Totalt vil det dreie seg om 50 nye arbeidsplasser.

10 Johnny Rockets-restauranter i Norge

Målet er å etablere 10 nye Johnny Rockets-restauranter i Norge, opplyser administrerende direktør for Johnny Rockets, Jon-Erik Kristiansen.

Med seg på Johnny Rockets-laget har Kristiansen en svært så erfaren restaurantmann som driftsleder, Anders Nilsson som har 25 års fartstid i bransjen fra Norge, Sverige og England.

I Johnny Rockets er vi opptatt av kvalitet og gode opplevelser. Visjonen har helt fra begynnelsen vært at hvis du som gjest ønsker en pust i bakken fra en stressende hverdag, kan du komme til oss for å lade batteriene og nyte kvalitetsmat. Ferske burgere leveres direkte fra den lokale kjøtt- og delikatessebutikken Strøm Larsen, opplyser Anders Nilsson.

Moderne dining-konsept

På menyen står alt fra burgere til en rekke andre amerikanske spesialiteter som blant annet buffalo wings, tator tots og chillifries.

I tillegg er jo Johnny Rockets nærmest verdenskjent for sine fyldige og varierte shaker, sier Nilsson.

I løpet av et år selger Johnny Rockets over 8,3 millioner shaker.

Vi vet jo at mange nordmenn elsker både amerikansk mat og kultur. Her i Norge skal vi tilby en moderne versjon av det amerikanske diner-konseptet med burgere og shaker med klassisk særegenhet. Så handler resten om å skape en god følelse og få kundene til å føle at de blir sett, sier Jon-Erik Kristiansen som gleder seg til å åpne Johnny Rockets-dørene for Oslos befolkning den 11. mai.

Powered by Labrador CMS