Energistasjoner

Arkivfoto: Karine H. Henriksen

Ingen pågripelser etter ran i Trondheim

Flere gjerningspersoner ranet en Circle K-stasjon på Tunga i Trondheim natt til lørdag. Ingen er lørdag morgen pågrepet i saken.

Publisert Sist oppdatert

­De to som var på jobb kom ikke fysisk til skade i ranet, opplyser politiet, som ble varslet om hendelsen klokken 1.15 natt til lørdag.

Operasjonsleder Viola Elvrum hos politiet i Trondheim sier til NTB at de er sikre på at det var flere gjerningspersoner, men de er usikre på hvor mange.

– Det holder vi åpent foreløpig. Ranerne løp fra stedet etter ranet, men om de hadde en bil i nærheten vet vi ikke. Vi har ikke observasjoner av noen rømningsbil.

– Ingen er pågrepet i saken og vi har ingen navn på blokka, sier hun tidlig lørdag morgen.

Operasjonslederen ønsker ikke å kommentere om eller hva ranerne fikk med seg av utbytte. Heller ikke hva slags våpen som eventuelt er blitt brukt til å true med.

– Men når det er et ran, så ligger det trusler bak, sier hun.

Mattis Hamborg, politiets innsatsleder på stedet, sier til Adresseavisen at ranerne fikk med seg kontanter.

– Det har blitt truet med en gjenstand. Gjerningspersonene har fått med seg kontanter og noen andre verdisaker fra bensinstasjonen, sier han.

Politiet jobber med tekniske spor, gjennomgang av overvåkingskameraer og avhør av vitner. Operasjonslederen sier flere bygninger i nærheten har overvåkingskameraer, i tillegg til bensinstasjonen.

– Dette skal vi sjekke ut på dagtid, sier Elvrum.

Politiet ber om at folk som kan ha sett personer av interesse i området rundt Tunga ved 1-tiden natt til lørdag, tar kontakt med politiet.

(©NTB)

Powered by Labrador CMS