Nyheter

Administrerende direktør i Iceland, Geir Olav Opheim, og markedsdirektør i Circle K Norge, Ann Helen Våge. Foto: Trond Eriksen, Circle K

Iceland blir en nasjonal aktør i samarbeid med Circle K

Etter vellykket testsalg overtar Iceland Mat som hovedleverandør av frosne dagligvarer til Circle K i hele Norge.

Publisert Sist oppdatert

Siden april i år har Iceland Mat solgt frysevarer til tre av Circle K sine butikker i Oslo, Fredrikstad og Bergen. Testsalget har vært svært vellykket, og kundene har tatt godt imot produktene.

Circle K og Iceland Mat er derfor blitt enige om at Iceland Mat blir leverandør av frysevarer i Circle K sine butikker i Norge. Totalt har Circle K 185 butikker som selger frysevarer i dag.

- Det er veldig gledelig at dette har vært så vellykket. Nå kan vi sammen med Circle K tilby våre bestselgere over hele landet, sier Geir Olav Opheim, administrerende direktør i Iceland Mat AS.

Et variert utvalg i frysedisken

Ann Helen Våge i Circle K.

I fryseskapene på Circle K-stasjonene vil du fra nå finne et nytt og spennende sortiment bestående av pizza, ferdigretter, småretter og dessert, inklusive vegetarprodukter.

Circle K-stasjonene beholder noen av bestselgerne fra tidligere.

Markedsdirektør Ann Helen Våge viser til at Circle K er i et marked med store endringer i kundenes behov, reisevaner, reiseformer og handlevaner. Kravet til convenience øker, og vi utvikler vårt kundetilbud hele tiden for å møte disse endringene.

- Vårt mål er å gjøre hverdagen til kundene våre litt enklere. Satsingen med Iceland er spennende fordi det gir kunder over hele landet tilgang til et utvidet sortiment av raske og gode måltidsløsninger for tilberedning hjemme. Vi har kjørt en vellykket test på tre stasjoner og tre byer med varierende kundegrunnlag. Vi er trygge på at produktene vil bli godt mottatt i hele Norge og inngår en avtale om bred distribusjon, sier Ann Helen Våge, markedsdirektør i Circle K Norge AS.

Blir landsdekkende

For Iceland Mat er avtalen med Circle K viktig for at hele Norge skal få tilgang på produkter fra Iceland.

- Vi får daglige henvendelser fra kunder ulike steder i Norge med spørsmål om vi ikke snart kan åpne utsalg i nærheten av der de bor. Gjennom den type samarbeid vi nå får til sammen med Circle K får den norske forbruker tilgang til et spennende alternativ til de varene som man finner overalt ellers, avslutter Opheim.

Leveransene til butikkene starter i uke 7.

Les mer om bladet

Bestill abonnemnent

Last ned bladet elektronisk

Følg oss på Facebook

Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev

PRØVELES EN UTGAVE GRATIS!

Powered by Labrador CMS