Ukens dilemma – Bransjejus iStock Hvordan skal vi utforme en advarsel? En medarbeider har ved flere anledninger kommet for sent på jobb. Nå ønsker lederen å gi en advarsel og lurer på hvordan denne utformes riktig. Redaksjonen Redaksjonen Publisert 01.07.2021 - 14:05 Sist oppdatert 01.07.2021 - 16:37 Annonse nyheter bransjejus ukens dilemma – bransjejus
– Det er ikke ond vilje som gjør at økologiandelen i serveringsbransjen er lav. Det handler om tilgjengelighet.
50 bilister fylte bensin fra dieselpumpe i Molde I forrige uke var det 50 kunder på en Circle K-stasjon i Molde, at de fikk bensin da de skulle fylle diesel.
Stavanger-regionen er Burger Kings nye satsningsområde I løpet av 2024 åpner Burger King tre nye restauranter i Stavanger-området: Ålgård, Tananger og Ganddal.
Vil heve kometansen innen handel og servering Oslo Handelsstands Forening (OHF) har som mål å tilby kompetanseheving. Derfor deler de hvert år ut mellom 200.000 og 400.000 kroner til videre- og etterutdanning av ansatte innen handel og servering.