KBS

Thor Hushovd vinner etappe 13 av 2011-utgaven av Tour de France i Lourdes.

Hushovd blir manager for Uno-X Mobility Cycling

Thor Hushovd skal lede Uno-X Mobility Cycling gjennom de neste stegene i den profesjonelle sykkelverden. Laget mottok nylig en invitasjon til Tour de France for andre året på rad.

Publisert Sist oppdatert

– Siden vi startet vårt beskjedne kontinentallag ved å signere Kurt Asle Arvesen som sportslig leder i 2016, har vi systematisk tatt steg for steg. Hvert steg har krevd utvikling, og vi har kontinuerlig satt høyere standarder for oss selv sier daglig leder Vegar Kulset i Uno-X Mobility i en pressemelding.

Helt fra starten har Jens Haugland vært manager for sykkellaget, og Kulset har vært styreleder. For begge har dette vært roller i tillegg til hovedansvar som ledere for forretningsområder i Reitan Retail.

– Signeringen av Hushovd representerer enda et skritt i videreutviklingen av sykkellaget, og samtidig styrker vi vår ledelse i Reitan Retail og Uno-X Mobility, fremholder Kulset.

Ole Robert Reitan og Thor Hushovd under Flandern Rundt i 2023. Foto Uno-X Mobility

Reitan Retail-sjef Ole Robert Reitan overtar nå som styreleder i Uno-X Mobility Cycling, mens Kulset fortsetter som styremedlem sammen med Haugland. De øvrige styremedlemmene vil offentliggjøres «i nær fremtid».

– Vi har nettopp mottatt en Tour de France-invitasjon for andre år på rad. Vi er takknemlige og glade, men dette er ikke det endelige målet, sier Kulset.

Powered by Labrador CMS