Nyheter

Hennig-Olsen Is inviterer næringslivet til dugnad

Tirsdag 18. oktober går Næringslivsdugnaden for årets TV-aksjon av stabelen i Agder. Nå inviterer iskremprodusenten til dugnad og håper på ny innsamlingsrekord.

Publisert Sist oppdatert

­Hennig-Olsen Is er arrangør og mangeårig samarbeidspartner med Leger Uten Grenser, som er årets mottaker av TV-aksjonen. Nå topper iskremprodusenten laget i Kristiansand, med mål om ny innsamlingsrekord.

– Vi er inne i en krevende periode i Norge, men vi har det allikevel bra sammenlignet med land i krig og fattigdom. Det er viktig at vi gjør det vi kan for å gi livreddende helsehjelp og medisiner til mennesker som trenger det mest. Jeg håper at bedriftslederne vi ringer til i regionen bidrar med det de mener er fornuftig, sier Paal Hennig-Olsen, administrerende direktør i Hennig-Olsen Is.

Med årets TV-aksjon skal Leger Uten Grenser behandle pasienter, utvikle medisiner og gi livreddende helsehjelp i noen av verdens glemte kriser. Millioner av mennesker venter på å bli behandlet av en lege. For mange står det om livet, men tilgang til helsehjelp er ingen selvfølge.

Inviterer næringslivet til å hjelpe

Klare til ringedugnad på Innovasjonssenteret i Hannevika er cirka 40 næringslivstopper fra regionen. Ledergruppa i Hennig-Olsen Is med Paal Hennig-Olsen i spissen deltar, og det gjør også Ole Gustav Gjekstad og Katrine Lunde fra Vipers og padler Hakeem Teland.

Fra Leger Uten Grenser kommer generalsekretær Lindis Hurum for å fortelle om organisasjonens pågående arbeid og hva deltakerne skal bidra til.

Målet er å sette ny rekord for innsamlede midler fra det sørlandske næringslivet.

50 bøssebærere fra Hennig-Olsen

Hennig-Olsen Is deltar også med til sammen cirka 50 bøssebærere på selve TV-aksjonen den 23. oktober. Paal Hennig-Olsen skal også delta, og iskremprodusenten har fått utdelt Søm som sitt eget område i Kristiansand.

– Vi gleder oss til å komme ut til folk og håper det er mange som har mulighet til å bidra i aksjonen. Vi i Hennig-Olsen Is har støttet Leger Uten Grenser i flere år. Det er en utrolig bra, politisk nøytral, organisasjon som består av mennesker som må ofre mye for arbeid ute i felten. De gjør virkelig en innsats for å hjelpe andre mennesker, og det vil vi gjerne også bidra til, sier Hennig-Olsen.

Powered by Labrador CMS