Restaurant

Direktør i Hansa Borg & Solera Beverage Group, Jakob Simmelsgaard.

Hansa Borg & Solera utvider samarbeidet med Diageo

Hansa Borg & Solera Beverage Group har inngått en langsiktig avtale om å utvide sitt partnerskap med Diageo til å omfatte alle produktene i Diageos brennevinsportefølje for det norske markedet.

Publisert Sist oppdatert

­Hansa Borg & Solera Beverage Group har tidligere inngått en samarbeidsavtale med Diageo for salg, distribusjon og markedsføring av Diageos ferdigdrinkportefølje i Norge. Ved å utvide avtalen, styrker Hansa Borg & Solera Beverage Group sin posisjon som en multidrikkevarevirksomhet i det norske markedet, med en enda sterkere portefølje å tilby kunder innen On-Trade (uteliv) og Vinmonopolet.

– Hos Hansa Borg & Solera Beverage Group er vår ambisjon å være det foretrukne valget for våre kunder og partnere i Norge, som tilbyr den bredeste og mest attraktive drikkevareporteføljen. Partnerskapet med Diageo støtter vår ambisjon, og jeg er sikker på at vi sammen kan skape enda mer verdi og muligheter for våre kunder, sier direktør i Hansa Borg & Solera Beverage Group, Jakob Simmelsgaard.

– Vi er begeistret over å samarbeide med Hansa Borg & Solera Beverage Group, sier Eray Cayirli, kommersiell direktør i Diageo Nordics. – Deres omfattende distribusjonsnett og markedskompetanse vil være uvurderlig for å hjelpe oss med å utvide vårt fotavtrykk i Norge. Vi ser frem til å jobbe sammen og tilby best mulig service og utvalg av premiumprodukter til våre kunder.

Avtalen trer i kraft fra 1. juli 2023.

Powered by Labrador CMS