Nyheter

Hamburgerbrød og glutenfri pizzabunn

I mai lanserer Slåtto tre nye typer hamburgerbrød og glutenfri italiensk pizzabunn (bildet).

Publisert Sist oppdatert

Glutenfri pizzabunn italiensk type er en pizzabunn som faktisk ligger så nær en ordinær hvetebasert italiensk bunn som vi har klart å komme. Norskprodusert bunn av høy kvalitet med en god smak og riktig konsistens og utseende. Leveres singelpakket og som frossen vare: Tas rett ut av fryseren, garneres (med glutenfritt garnityr) og stekes.

Brioche hamburgerbrød

Et nydelig hvetebasert briochebrød. Bakt med egg og smør for den aller beste smaken!

Er også tilsatt litt ekstra væske for et saftigst mulig sluttprodukt smaksrikt og luftig, med en god skorpe. Perfekt til hamburger, men kan selvsagt også brukes til mange andre retter.

Durum hamburgerbrød

Hamburgerbrød med et hint av BBQ-smak og surdeig, bakt med durumhvete. Toppet med semule. Her er det smak og konsistens av toppklasse!

Gourmet hamburgerbrød

Mykt hvetebasert hamburgerbrød, bakt med surdeig og durumhvete og sprinklet med semulegryn. Leveres i en litt rustikk form spesielt laget for servering av moderne hamburger.

(Pressemelding.)

Powered by Labrador CMS