


Nyheter
- Vi har hatt etterspørsel etter fiskeburgere på flere stasjoner i nord. Vi har derfor igangsatt en test på åtte av våre nordlige stasjoner, og tilbyr dermed kundene et nytt alternativ i matdisken som vi tror vil treffe forbrukerne, forteller Camilla Steinberg, Kategorisjef mat i Statoil Fuel and Retail Norge.
- Dette er en spennende mulighet i et nytt marked for oss. Lofoten fiskeburgere, som skal selges både i løs vekt og med tilbehør, er veimat i verdensklasse som smaker godt for hele familien. Vi er sikre på at forbrukerne vil sette pris på et sunt og velsmakende alternativ når de er i farta, uttaler Kenneth Rongve, Key Account Manager i Lofotprodukt AS.
Det er Lofotens grove fiskeburgere med 80 % fisk av torsk og sei som nå settes på Statoil-menyen. Og fiskeburgerne er både gluten- og melkefri.
- Menyen er utviklet av Lofotprodukt. Vi reiser nå rundt på de utvalgte stasjonene for å lære dem hvordan fiskeburgerne fra Lofoten best serveres, forteller Rongve som selv synes det nye produktet smaker utmerket.
Testsalget starter fredag 26. juni, og varer ut sommeren. Det er Statoil i Svolvær, Leknes, Reine, Sortland, Fauske, Evenes, Narvik og Skibotn som i første omgang skal teste ut det nye tilbudet.
(Pressemelding)