Nyheter

En del av gjengen og juryen i Quality Hotel River Station.

Fikk to minutter til å snakke seg til hotelljobb

DRAMMEN: Over 50 nye stillinger skal besettes før Quality Hotel River Station åpner 1. november 2019 og hotellet gikk en utradisjonelt vei for rekruttering av nyansatte.

Publisert Sist oppdatert

Mandag 20. mai inviterte Quality Hotel River Station til “Speed Date” for å innhente over 50 ansatte til en rekke stillinger. Speed Date går ut på at søkerne fikk 2 minutter til å vise hvem de er til et utvalg av ledere i Quality Hotel og sentrale samarbeidspartnere i Drammen.

- Å rekruttere ved å invitere til en Speed Date gir oss muligheten til å se hele mennesket og ikke bli farget av hull i CV’en eller eventuelle veivalg mennesker har tatt i løpet av livet. Vi fikk over 200 personer innom i løpet av dagen, det var helt fantastisk, sier hotelldirektør Anne-Margrethe Tveit i en pressemelding.

Allerede to timer før Speed Date’n startet, begynte mennesker å strømme på til Comfort Hotel Union Brygge hvor arrangementet var. Arrangørene i Quality Hotel River Station håpte at rundt 100 personer skulle komme på Speed Date. Det dobbelte antallet tok turen innom.

Mennesket foran CV

- Vi tror på at fantastisk service ikke alltid behøver å handle om en imponerende CV eller mange års erfaring, men snarere om personlighet og kreativitet i møte med gjestene våre. I Quality Hotel ser vi at det å satse på mangfold, inkludering og fellesskap gir resultater i form av god kultur. I Speed Date’n fikk alle deltakerne muligheten til å vise frem seg selv og sin personlighet, og vi fikk møte mennesket bak CV’en, sier Hanne Corneliussen People & Culture Manager i Nordic Choice Hotels.

«Speed Date» var første steg i rekrutteringsprosessen. Kandidatene som går videre, vil få delta i en workshop og et mer tradisjonelt intervju før mulig ansettelse.

Hotellgjest i juryen

Tveit og Corneliussen hadde blant annet fått med seg Paal Engebretsen i juryen, som er gullmedlem i Nordic Choice Club og til vanlig jobber som daglig leder i Engebret Sko like ved hotellet. Han var invitert med for å se søkerne fra et gjesteperspektiv.

- Det var så spennende og moro å få være med, og få møte de som skal ta vare på gjestene og vise dem hvor fantastisk Drammen er, sier Paal Engebretsen.

FAKTABOKS

  • «Speed Date» er et arrangement for rekruttering av over 50 medarbeidere til Quality Hotel River Station, der absolutt alle søkere får mulighet til å komme på et kort intervju.
  • Den ble arrangert på Comfort Hotel Union Brygge i Drammen mandag 20. mai og ca. 200 personer kom innom.
  • Alle søkere fikk to minutter til å fortelle om seg selv foran en jury, før de leverte CV.
  • Kandidatene som går videre fra mandagens «Speed Date», fortsetter på en rekrutteringsprosess bestående av et mer tradisjonelt intervju før tilbud om jobb.
  • Juryene består av erfarne ledere fra hotell, ledergruppen til Quality Hotel, sentrale personer fra Drammen og HR fra Nordic Choice Hotels.

Quality Hotel River Station

Quality Hotel River Station åpner 1. november 2019, ved togstasjonen i Drammen. Hotellet får 247 rom, to restauranter, en bar og et treningsrom. Hotellet får 9 møterom samt en storsal med konferansekapasitet til ca. 400 gjester.

Powered by Labrador CMS