


Nyheter
Papirutgaven av FastFood kommer ut seks ganger i året. I utgave 6/2016 kan du lese om følgende:
Forbrukerne vil ha mer sunn fastfood. Det betyr at markedet vil presse fram mer sjømat på menyene i convenience.
Pølser og rødt kjøtt dominerer norske fast-foodmenyer. Sjømat utgjør et lite volum. Det positive unntaket er sushi, med catering, som har økt 100 prosent de siste fem årene, sier Sara Møllebakken i Sjømatrådet, hvor hun jobber som konstituert leder for det norske markedet.
Fish ’n Chips er den første klassiske fastfood- rett, som oppsto på gaten i London midt på 1800-tallet. Den tok seg over Nordsjøen til Vestlandet, hvor den heter fishan. Retten står sterkt i tre verdensdeler
Vi har hatt en fantastisk sommer som bare varer og varer. Vi er fremdeles ute med bilen flere ganger i uken, og det kommer vi til å fortsette med helt frem til jul.
Oslo kommune bebudet i fjor at de ville ha 20 foodtrucker på kommunal grunn, men målsettingen er så langt bare halvt oppfylt.
”Vi er en spesialforretning innen tobakk med ca. 90 sorter snus, pipetobakk og tilbehør, sigarer, sigaretter m.m.” Slik eksponerer WI-TO tobakksforretning seg på nettportalen tromso.no.
Tobkkshandel er en anonym bransje i dag, men ikke helt død. De fleste forretninger er naturlig nok å finne i Oslo, som f.eks. Sagen Tobakk.
”Feskekaka rett i handa”
Fronter GO’2 Grill
Gatekjøkken ble spiseri
Trippel M: Flaggskip i sør
Kro som arbeidstrening
Vafler på Aker Brygge
På rekke og rad i Sørlandsparken
Baksetemarerittet kan være over
Mat og Prat henger sammen i Lyngdal
Fire ingeniørstudenter ved Massachusetts Institute of Technology School of Engineering (MIT) har utviklet en fullt automatisert mini-restaurant kalt Spyce Kitchen, som kan komme til å revolusjonere fast food-industrien.
Tenkende roboter kan bli Norges nye olje, for nå er de også i ferd med å innta nye bransjer.
Her er burger-roboten som vil kunne overta jobben for ansatte i burgersjappene.
16. november leverte Domino’s Pizza Enterprises og Flirtey sin første pizza med drone.
Grønn Kontakt bygger hurtigladere for elbiler i høyt tempo, primært ved bensinstasjoner og i nærheten av servicetilbud.
Anders Kleve Svela hos Circle K ønsker å få elbilistene inn på sine stasjoner.
Nyheter fra Samkjøpsgruppens 25-årsjubileum:
10. og 11. november satte 150 medlemmer og leverandører hverandre stevne for å feire at Samkjøpsgruppen i Trondheim har nådd den respektable alder av 25 år.
Under banketten i Erkebispegården ble fortjente medlemmer og samarbeidspartnere priset til stor begeistring.
Markedet trenger sunn konkurranse og et grossistledd som er 100 prosent kjedenøytral i forhold til kundenes kjedetilknytning. Her svikter dere!
Det var adm.dir. Jörg F. Stehls klare budskap til grossistene da Samkjøpsgruppen nylig feiret sitt 25-årsjubileum i Trondheim.
GO’2 Arena AS har laget en mal for hvordan kjeden skal organisere kiosksalget på ulike idrettsarenaer.
Starbucks vokser i Norge, men litt i rykk og napp. I år er det kommet til bare én ny, på Aker Brygge. Men på nyåret er det klart for to nyåpninger.
De aller fleste forbinder ham av gode grunner med Peppes Pizza. Men nå er det Starbucks som gjelder. Driften av kjeden her hjemme er over break-even etter tre år.
Flere sider med bransjenyheter.
Lagre
Lagre
Lagre