Mat på farten – Færre vil klare å overleve NHO Reiseliv er skuffet over at Oslo ikke vil vurdere å åpne for servering før 20. mai. Mange arbeidsplasser settes i fare, sier Kristin Krohn Devold. NTB Publisert 06.05.2021 - 10:39 Sist oppdatert 06.05.2021 - 12:39 Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på e-post Annonse nyheter Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på e-post
– Det er ikke ond vilje som gjør at økologiandelen i serveringsbransjen er lav. Det handler om tilgjengelighet.
– Uforståelig budsjettkutt NHO Mat og Drikke-sjefen reagerer på forslaget til statsbudsjett for 2025. Her kutter regjeringen nærmere 5 millioner i Helsedirektoratets markedsføringsmidler knyttet til folkehelse.
Danmark ønsker å redusere nikotinmengden i snus Et politisk flertall i det danske Folketinget vil redusere mengden nikotin i snus. Utseende på emballasjen skal også endres.
Julevarene er på vei ut i hyllene Selv om kalenderen fortsatt viser september er de første julevarene allerede på plass i butikkene.