Mat på farten

Espresso House åpner på Oasen

FYLLINGSDALEN: Oasen satser videre på mat og drikke og Espresso House blir senterets femte nye spisested på kort tid.

Publisert Sist oppdatert

­Espresso House og Citycon er enige om åpning i løpet av høsten 2022 skriver Citycon i pressemelding. Serveringsstedet får lokaler på rundt 180 kvadratmeter og skal bidra til å styrke Oasen som en møteplass i Fyllingsdalen.

Oasen har tidligere presentert nyhetene om at serveringsstedene Røyk Burger, Backstube, Sabi Sushi og Kniksen Sportsbar etablerer seg på senteret.

– Vi gleder oss til å få Espresso House til Oasen. Espresso House er en sterk merkevare som vi vet treffer kundene både med kvalitet og atmosfære. Vi har et mangfold av spisesteder på senteret i dag, og nå kommer Oasen til å bli en enda mer attraktiv møteplass, sier Erik Mørk, senterleder på Oasen.

Espresso House har serveringssteder over hele Norden, og har siden starten i 1996 utviklet et serveringskonsept med lidenskap for kaffe som utgangspunkt.

– Vi ser frem til åpningen av ny kaffebar på Oasen. Når vi satser videre i Bergen, er Fyllingsdalen og Oasen et naturlig sted for etablering. Arbeidet med å bygge kaffebaren settes snart i gang, og vi vil også starte rekrutteringsprosessen for å ansette teamet på 10-15 personer. Vi gleder oss til å servere mat og drikke til gjestene på Oasen i løpet av høsten, sier Lars Kabbe, etableringssjef i Espresso House.

Powered by Labrador CMS