


Nyheter
Ideen bak Lett bygger på et savn etter et sunnere alternativ for rask og enkel mat. Vi liker å sammenligne oss med Burger King. Det skal gå like raskt og effektivt, forskjellen er at hos oss får du sunn mat, forklarer Knut Andreas Berg (26).
Menyen? I Lett serveres for eksempel chiapudding og mojito-smoothie, men også mer klassiske produkter som kyllingsalat og juice. Felles for alle produktene er at de er laget av norske, ferske råvarer med oppskrifter basert på gründernes egne ideer.
Gründerne heter Knut Andreas Berg og Sebastian Wahl (begge 26) som har store vekstambisjoner. De bryter med konsepttankegangen om at et kjedekonsept enten må være tilpasset ’stand-alone’ på gateplan, et kjøpesenter eller food-court. De tre første er på plass på hvert av de tre lokaliseringsalternativene. De stiller som forutsetning at det er stor trafikk til og rundt lokaliseringen.
Berg og Wahl legger opp til ytterligere vekt i oslogryta, før de peiler seg inn mot Stavanger og Bergen.