Nyheter

Derfor smaker Coca-Cola bedre på McDonald’s

At colaen smaker mye bedre på McDonald’s enn hjemme i sofakroken, tør vi påstå det er rimelig bred enighet om.

Publisert Sist oppdatert

Ifølge Aftonbladet handler mye om måten McDonalds blander brusen sin på. De bestiller nemlig sirupen, eller Coca-Cola-konsentratet om du vil, og kullsyrevannet hver for seg. Disse to blandes først i koppen, altså når noen tapper brusen fra dispensermaskinen.

Men alle dispensermaskiner fungerer på samme måte, så dette er ikke unikt for McDonalds. Så hvorfor skiller McDonald’s-colaen seg ut?

Ifølge Delishably handler det også om måten sirupen oppbevares på. Mens de fleste andre restauranter bestiller sirup i pappesker, selger McDonalds så mye Coca-Cola at de bestiller den i store tanker. Det gjør det lettere for dem å holde sirupen kjølig, noe som påvirker smaken positivt.

Bredere sugerør

McDonald’s skriver selv på nettsidene sine at de er nøye på å oppbevare sirupen i riktig temperatur før de kobler den til dispensermaskinen. De nevner også sugerøret som en viktig del av smaksopplevelsen:

Sugerøret er litt bredere enn et vanlig sugerør,. slik at Cola-smaken treffer alle smaksløkene dine, skriver de.

(Kilde: side2.no)

Powered by Labrador CMS