


Nyheter
Ifølge Aftonbladet handler mye om måten McDonalds blander brusen sin på. De bestiller nemlig sirupen, eller Coca-Cola-konsentratet om du vil, og kullsyrevannet hver for seg. Disse to blandes først i koppen, altså når noen tapper brusen fra dispensermaskinen.
Men alle dispensermaskiner fungerer på samme måte, så dette er ikke unikt for McDonalds. Så hvorfor skiller McDonald’s-colaen seg ut?
Ifølge Delishably handler det også om måten sirupen oppbevares på. Mens de fleste andre restauranter bestiller sirup i pappesker, selger McDonalds så mye Coca-Cola at de bestiller den i store tanker. Det gjør det lettere for dem å holde sirupen kjølig, noe som påvirker smaken positivt.
McDonald’s skriver selv på nettsidene sine at de er nøye på å oppbevare sirupen i riktig temperatur før de kobler den til dispensermaskinen. De nevner også sugerøret som en viktig del av smaksopplevelsen:
Sugerøret er litt bredere enn et vanlig sugerør,. slik at Cola-smaken treffer alle smaksløkene dine, skriver de.
(Kilde: side2.no)