Økologi Debio forenkler regelverket for serveringssteder Debios serveringsmerke kan benyttes for å markedsføre at et kjøkken eller et arrangement serverer en andel økologisk mat og drikke. Redaksjonen Publisert 11.04.2023 - 07:18 Sist oppdatert 14.04.2023 - 08:47 Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på e-post Annonse nyheter Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på e-post
– Det er ikke ond vilje som gjør at økologiandelen i serveringsbransjen er lav. Det handler om tilgjengelighet.
– Uforståelig budsjettkutt NHO Mat og Drikke-sjefen reagerer på forslaget til statsbudsjett for 2025. Her kutter regjeringen nærmere 5 millioner i Helsedirektoratets markedsføringsmidler knyttet til folkehelse.
Danmark ønsker å redusere nikotinmengden i snus Et politisk flertall i det danske Folketinget vil redusere mengden nikotin i snus. Utseende på emballasjen skal også endres.
Julevarene er på vei ut i hyllene Selv om kalenderen fortsatt viser september er de første julevarene allerede på plass i butikkene.