Nyheter

Coor har signert kantinekontrakt med Norges Røde Kors

Dette er den andre rene kantinekontrakten Coor har signert i Norge. Norges Røde Kors har 370 ansatte og hovedkontoret er i Hausmanns gate 7 i Oslo. Årlig omsetning for kontrakten er beregnet til 7,3 millioner og Coor skal ha 5 ansatte på sted

Publisert Sist oppdatert

et.

- Coor er svært takknemlig for kontrakten. Coor opplever at kunden setter pris på selskapets fokus på HMS og kvalitet, og ser frem til å drifte og utvikle kantineleveransen. Vi gleder oss til videre samarbeid, sier Food & Beverage Manager, Espen Henriksen.

Coor er en av markedets største kantineleverandører i Norden med mer enn 100 kantiner i porteføljen, hvor de fleste leveres som en del av kantinekonseptet FOOD by Coor. For tiden pågår et spennende utviklingsarbeid som har som formål å styrke og forbedre felles plattform for restaurantene, kafeene og kioskene.

- Det beste med FOOD by Coor er at vi legger stor vekt på dyktige kokker og medarbeidere som leverer høy kvalitet i samsvar med vår matfilosofi. Vi jobber aktivt med kundetilpassede løsninger, forbedringsarbeid og fremfor alt innovasjon gjennom våre egne FOOD by Coor-produkter og digitale plattformer, sier forretningsenhetssjef i Coor, Mona Dehli.

Powered by Labrador CMS