Nyheter

By:Larm først ut med bare gourmet på menyen

Vil løfte festivalmaten

Publisert Sist oppdatert

By:Larm blir første norske musikkfestival som bare serverer gourmetmat. Festivalmat kan også være gourmetmat. Nå løfter vi festivalopplevelsen til et nytt nivå, sier Charlotte Søderholm i MatPrat.

Vi ønsker å løfte festivalmaten fra fast- og streetfood og opp til gourmetnivå. Dette gjør by:Larm til Norges første musikkfestival som kun serverer gourmetmat. Dette blir en fusjon mellom førsteklasses musikk og førsteklasses mat, sier PR-ansvarlig for MatPrat på by:Larm, Charlotte Søderholm.

Sammen med by:Larm sparket MatPrat i gang det nye matkonseptet 1. mars i MatPrat-teltet ved Kulturkirken Jakob.

Nordmenn blir stadig mer raffinerte i matveien. Det dreier seg både om smak, råvarenes kvalitet og kreativitet i tilbereding og presentasjon. Samtidig har konsert- og festivalmaten blitt hengende etter. Men norske festivalgjengere i 2018 lar seg ikke lenger avspise med fastfood og frityr. Det er dette vi ønsker å gjøre noe med. Det er nemlig ingen grunn til at festivalmat ikke kan holde høyt nivå, sier André Wrengbro, kokk og prosjektleder for MatPrat-teltet på by:Larm.

By:Larm går av stabelen 1. - 3. mars, og MatPrat-teltet ved Kulturkirken Jakob vil holdes åpent fra 16:00 til ut i nattetimene for de med billett. For de som ikke har billett, er teltet åpent for alle på lørdag fra 16:00 19:30.

To gode venner

På menyen står god stemning og digge småretter basert på norske råvarer - i en ny innpakning, og med nye smaker. By:Larm er en festival som tilbyr det beste innen mat og musikk. Mat og musikk er jo to gode venner som gjør seg best i selskap med hverandre. Det handler om å skape den perfekte festivalopplevelsen for et stadig mer kresent festivalpublikum, avslutter Wrengbro.

Convenience kommer ut seks ganger årlig og setter søkelys på dagens og morgendagens serveringssteder for travle mennesker.

Les mer om bladet

Bestill abonnemnent

Last ned bladet elektronisk

Følg oss på Facebook

Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev

Powered by Labrador CMS