Mat på farten
Burgersalget til himmels etter ombygging
Shell-stasjonen i Tana har lenge vært best på påsmurte bagetter. Vinteren 2020/2021 stengte de ned for å totalrenovere stasjonen. Ett år etter ombyggingen har salget av varmmat økt med svimlende 48 prosent.
Investeringskostnadene landet på om lag 7,5 millioner kroner, i tillegg har de investert ytterligere 12 millioner i det de kaller for servicehuset der de har snøfresere, motorsager og lignende. Så langt har investeringene gitt god avkastning.
– Vi åpnet den 16. februar 2021 og kurven på matsalget har gått rett til himmels etter det. Totalt sett har vi en økning på 48 prosent, noe som er helt fantastisk. Dette er noe som vi virkelig ikke forutså, sier Mette Midtgård Lilleng og Kurt Erling Lilleng, som sammen driver stasjonen ved Tanabru.
Også i Tana knives de lokale bedriftene om å kapre markedsandeler. – Sånn sett kan man si at vi har bygd om i rett tid, det viser i hvert fall salgstallene så langt, sier Mette og Kurt Erling Lilleng. (Foto: Privat)