Nyheter

(Illustrasjonsfoto: Colourbox)

Burgerbølgen: Hvorfor er burger blitt en snakkis?

Onsdag 8. februar klokken 11.00 vil det bli arrangert burgerseminar på SMAK 2017. Hovedinnleder blir burgerentusiast Jonas Werner Andersen, kategorisjef i NorgesGruppen. Birgit Opland, driver av Opland Burger & Steak i Østbanehallen, vil fortelle historien om Opland-Burgeren. Jonas jobber med «trend spotting» og har sine betraktninger om årsaker til at burger i dag er en stor snakkis i bransjen

Publisert Sist oppdatert
.

.

Varighet: 2,5 time. Deltakeravgift kr 400

Jonas jobber med «trend spotting» og har sine betraktninger om årsaker til at burger i dag er en stor snakkis i bransjen

Andersen vil dele innsikt om hvordan trender skapes, og vise til aktører som har stått for i spissen for den store Burgerbølgen.

Råvarer fra jord til bord

Birgit Opland, driver av Opland Burger & Steak i Østbanehallen, vil fortelle historien om Opland-Burgeren: Råvarene styres bokstavelig fra jord til bord. Dyrene kommer fra utvalgte beiteområder i Gudbrandsdalen. Burgerne grilles i Jospergrillen med spesialkull fra Argentina. Bakteppet er Birgits hjemgård i Trøndelag, Opland.

Mr. Burger

Tarje Haakstad, eier og driver av Døgnvill Burger, omtales gjerne som «Mr. Burger». Han er forfatter av Burgerboka, og vil fortelle fra egen oppvekst med burgeren og burgerhistorien så langt.

Lik og følg gjerne Fastfood på Facebook.

Abonner på vårt gratis nyhetsbrev som kommer ut en gang i uken.

Powered by Labrador CMS